Stor metallsøkerprodusent lanserer iPhone app.

Av  | 23. november 2011 | Arkivert under: Artikler, Metallsøkeren, Nyheter, sokern

Stadig flere anskaffer seg iPhone og andre smarttelefoner, og dermed øker også markedet for nyttige applikasjoner. Ja selv en nyhetsside som Fortiden For Fremtiden har lansert en. Ikke så voldsomme greier, men en liten app har vi da fått til. Du finner link til den lenger ned på siden.

En som virkelig har skjønt markedsføring på denne måten er metallsøkerprodusenten Minelab. De har nå lansert to apper til metallsøkerentusiasten med iPhone.

Treasure Tracking  er en app som du bruker ute i marka. Der kan du registrere funn med GPS posisjoner på kart, og bilder kan du også legge til. Spesielt nyttig hvis du finner noe du mistenker er innleveringpliktig. Bruksanvisning og oppsett til Minelabsøkere er det også tilgang til.

Denne appen er gratis og du kan finne den her 

 

Det går raskt mot vinter og kulde her i landet, og da kan kanskje en annen app fra samme produsent være artig på trøstesløse snødager.

Den heter Epic Find og er et spill og en treningsapp. Her kan du gå på virtuelle metallsøkereventyr i din egen stue.  Du kan for eksempel velge mellom fem av Minelabs metallsøkere og forskjellige områder av verden å søke i.

Denne appen er også gratis og du finner den her 

 

Fortiden For Fremtiden har ennå ikke prøvd disse, men håper snart å få gjort det, og vil da prøve å komme tilbake med en anmeldelse

Tagger: , , , ,

4 kommentarer til Stor metallsøkerprodusent lanserer iPhone app.

 1. Tore Nysæter on 28. desember 2011 at 9:18 pm

  Er det noen som har prøvd disse appsene ?

  • Tore Nysæter on 14. januar 2012 at 3:53 pm

   Treasure Tracking app´n virker helt ok den.
   Har lekt meg litt med den bare for og teste og utforske den litt.
   Har ikke funnet noe negativt med den så langt.
   Greier seg iallfall til mitt bruk og formål..

 2. Sinisa Ninic on 12. mars 2013 at 12:48 pm

  Tore,har du den på Iphon eller Android?

 3. Sinisa Ninic on 12. mars 2013 at 12:50 pm

  Obs..jeg ser nå at de har den bare for Iphone…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


"Metal-detecting is not just for anoraks or eccentrics; it’s probably the best and the most enjoyable way of learning about our history. Bill Wyman

Verd å lese

Et stort arkeologisk utgravingsprosjekt i Ardnamurchan - Skottland har avdekket et enormt vikingfunn. Etter seks år med utgraving ble det full uttelling for arkeologene Les mer om det fantastiske funnet på BBC`s hjemmeside

Arkiv

nmfannonse