Fortiden For Fremtiden

Av  | 8. oktober 2011 | Arkivert under:

Fortiden For Fremtiden er et nyhetsmagasin på nett for Norges Metallsøkerforening. Intensjonen med dette nettstedet er å spre informasjon og nyheter om hva Norges Metallsøkerforening sysler med spesielt, og metallsøking generelt. Vi vil også sette fokus på problematikken rundt våre kulturminner som forsvinner i bakken, og hvordan metallsøkere gjennom mange år har bidratt til redde denne delen av historien.

Den daglige driften av Fortiden For Fremtiden blir utført av Firmaet Kvasib AS, org nummer…….. som også driver nettstedene Metallsøkerposten og Metallsøkeromtaler.

Ansvarlig redaktør for Fortiden For Fremtiden er Per Sibe.

Kontaktinformasjon vil du finne på vår kontaktside

Vi gjør oppmerksom på at alt materiell på Fortiden For Fremtiden er beskyttet av lov om opphavsrett. Dette betyr i praksis at alt av tekst og bilder på dette nettstedet er copyrightbeskyttet, så ta derfor kontakt med redaksjonen hvis du ønsker å kopiere fra denne siden.

 

"Metal-detecting is not just for anoraks or eccentrics; it’s probably the best and the most enjoyable way of learning about our history. Bill Wyman

Verd å lese

Et stort arkeologisk utgravingsprosjekt i Ardnamurchan - Skottland har avdekket et enormt vikingfunn. Etter seks år med utgraving ble det full uttelling for arkeologene Les mer om det fantastiske funnet på BBC`s hjemmeside

Arkiv

nmfannonse